Gépjárműjavítás, -felújítás
Cégünk minden típusú gépjármű javítását, felújítását, vizsgáztatását és környezetvédelmi ellenőrzését elvégzi, beleértve a nemzetközi forgalomban részt vevő autóbuszok és teherszállító járművek vizsgálatát, javítását és vizsgáztatását is. Javítóbázisunk speciális berendezései lehetővé teszik a legkülönbözőbb márkájú autóbuszok, teherautók, kamionok és személygépkocsik javítását, ehhez minden szükséges technikai feltétel rendelkezésünkre áll. Korszerű fékpaddal és járműdiagnosztikai sorral dolgozunk. Rendelkezünk minden olyan szervizjoggal, amelyek a gépjárművek működésében kiegészítőként vesznek részt, úgy mint a tachográf, a kályha és egyéb elektronikus berendezések.
Gépjárműmosás
Az Autó Univerzál Kft. telephelyén korszerű autóbusz és kamionmosó működik. Vállaljuk gépjárművek gépi kefés és gőzborotvás mosását. Autómosónk a hét minden munkanapján várja megrendelőinket.
Autómentés
Cégünk haszongépjárművek mentésével is foglalkozik. Autóbuszok, tehergépjárművek, kamiononk mentésével kapcsolatban ügyeletünk a bejelentéseket 0-tól 24 óráig fogadja az ország bármely részéről.
Műszaki vizsga
Az Autó Univerzál Kft. telephelye hosszú évek óta a Nemzeti Közlekedési Hatóság kijelölt vizsgálóállomása. Minden típusú gépjármű műszaki vizsgáztatását végezzük a hét valamennyi napján, kivételt képez az első üzembe helyezési tevékenység, ami a felügyelethez tartozik. Telephelyünkön naponta 15-25 gépjármű jelenik meg, elsősorban személyautó, haszongépjármű, autóbusz illetve kamion.
Szolgáltatások
Autó Univerzál Kft.
  • Felkészítés műszaki vizsgára teljes körű ügyintézéssel
  • Minden típusú szervizmunka
  • Tachográfok beszerelése, javítása
  • Gépjárművek fényezése
  • Légkondicionáló berendezések vizsgálata, javítása
  • Kárpitozás
  • Adagoló javítása
Kecskeméti telephely

Telefon:

+36 76/485-292

Nyitvatartás:

Műszaki vizsga:
H-P 6:00-15:00 óráig
Javító műhely:
H-P 6:00-17:00 óráig